Actueel

De keerzijde van de Olympische medaille

  • Levi Sarens

We zijn vandaag een jaar vóór de start van de Olympische Spelen in Rio en Brazilië heeft er economisch duidelijk al beter voor gestaan.  Het groeiland lijkt vandaag veeleer een ‘emergency country’ dan wel een ‘emerging country’.

Lees meer

Kiest u als fondsenbelegger voor een actief of een passief beheer?

  • Vincent Bours

Vóór u in een fonds belegt, moet u zichzelf heel wat vragen stellen. Een daarvan is of u gaat beleggen in een fonds dat de markt wil verslaan of in een fonds dat de markt wil volgen. M.a.w. kiest u als fondsenbelegger voor een actief of een passief beheer?

Lees meer

De Chinese aandelencorrectie in 10 vragen

De Chinese kleine beleggers beheersen het financiële nieuws deze zomer. Met amper 22% van de Chinese binnenlandse aandelenmarkt zijn ze verantwoordelijk voor 80% van het handelsvolume en bijgevolg ook de hoogste volatiliteit sinds de uppercut van 2007-2008.

Lees meer

Anbang Insurance Group koopt Delta Lloyd Bank België

  • Delta Lloyd

“Vanaf 22 juli 2015 zullen Delta Lloyd Bank Belgium en haar dochterondernemingen niet langer deel uitmaken van de Delta Lloyd groep. Vanaf deze datum zal Delta Lloyd Bank Belgium (samen met haar dochterondernemingen) lid zijn van de Anbang Insurance groep.”

Lees meer

Anbang Insurance Group acquires Delta Lloyd Bank Belgium.

  • Delta Lloyd

“From 22 July 2015, Delta Lloyd Bank Belgium (together with its subsidiaries) will no longer form part of the Delta Lloyd group. From that date, Delta Lloyd Bank Belgium (together with its subsidiaries) will be a member of the Anbang Insurance group.”

Lees meer